top of page
kookworkshop gent
Privé Workshops

Alles is mogelijk! Wil je een uiteenzetting over gezonde (sport)voeding? Ga je graag aan de slag in de keuken? Zie je dit graag gecombineerd met een bokssessie of yogales? Zolang je me niet vraagt met kilo's boter en room te werken kan er altijd iets geregeld worden.

 

De workshops kunnen volledig aangepast worden aan jouw wensen. Zowel qua locatie, budget, moeilijkheidsgraad, thema,...

Enkele voorbeelden:

- Ben je de trainer van een eerste ploeg die wil dat je atleten ook op voedingsvlak aanpassingen gaan maken? Dan kom ik graag langs bij jou in de club met een uiteenzetting over voeding, aangepast aan de sportdiscipline. Of we organiseren samen een kookworkshop voor hen of hun partners. 

- Is bij jou en je vriend(inn)en de inspiratie zoek? Dan help ik jullie graag terug op weg met nieuwe, inspirerende ideeën. Dit kan bij jou thuis of op locatie. En ja, daar hoort een flesje wijn bij.

- Ben je een bedrijfsleider en wil je een ander soort personeelsfeest dit jaar? Dan koppelen wij samen het nuttige aan het aangename. Gezond leren koken is niet enkel een leuke teambuilding, je medewerkers zullen er ook op lange termijn vitaler en energieker door worden.

kookworkshop gent
bottom of page